Сървиз Логистик

Нашата компания

Сървиз Логистик е сравнително млада компания , създадена през 2015 година в София, България. Развива се и е насочена към дейности покриващи обхвата на митническото представителство и международния транспорт. Фирмата стартира със скромен екип от служители и благодарение на опита , професионализма, гъвкавостта и добрата организация се развива изключително бързо , като се утвърждава сред лидерите в бранша за обезпечение на транзитни операции и всякакъв вид митнически услуги.

През 2020 г. отвори врати нашата логистична база, която разполага с голям капацитет от открити и закрити складови площи. Същите допринасят за оптимизация на даваната услуга, което увеличи още повече удобството в логистиката на нашите клиенти и партньори. Екипът ни е съставен предимно от млади , амбициозни и отговорни служители, които непрекъснато обогатяват своят профисионален опит чрез всякакъв вид обучения.

Работим компетентно , надеждно и със стремеж да осигурим най-високо качество на предлаганите услуги. Готови сме да надхвърлим Вашите очаквания и изисквания като се постараем да намерим отговор на всеки Ваш въпрос.

Доверете ни се!